A közkedvelt Iglo krémes parajpüré vitamindús köret és számos izgalmas spenótos alapja.
Elkészítés
A gyorsfagyasztott Iglo Krémes parajpürét tegye egy lábasba és lefedve, alacsony hőfokon hagyja felengedni, közben többször keverje meg. Majd hagyja felforrni és forrón tálalja.
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Parajpüré 88 %, víz, napraforgóolaj, sovány tejpor, kukoricakeményítő, jódozott étkezési só (só, kálium-jodid), fokhagymapor, vöröshagymapor.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!
* egy elkészített adagra vonatkozóan.
** Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). A személyes szükséglet az életkortól, a nemtől, a testsúlytól és a fizikai aktivitástól függ. A csomag kb. 2 adagot tartalmaz.