Zsenge vajbab 750g

Zsenge vajbabunkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizze valódi ízét.

Elkészítés

Pot

A kívánt mennyiségű vajbabot felengedés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe. Tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, míg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

 

Hozzávalók

zsenge vajbab

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
165 kJ
Energia (kcal)
 
39 kcal
Zsír
 
0,2 g
amelyből
 
0,1 g
Szénhidrát
 
6,5 g
amelyből
 
1,2 g
Rost
 
3,0 g
Fehérje
 
1,5 g
 
0,02 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!