Zsenge Zöldborsó 750g

Zsenge tavaszi zöldborsóinkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizzék valódi ízüket. Szakembereink naponta járják a földeket és ellenőrzik a termést, így pontosan tudják, mikor érdemes betakarítani. Halak mellé is kiváló, de egy maréknyi zöldborsó a tésztáknak is, akár a carbonara spagettinek is izgalmas színt ad.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű zöldborsót felengedés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe. Tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

 

Hozzávalók

zöldborsó

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
295 kJ
Energia (kcal)
 
70 kcal
Zsír
 
0,6 g
amelyből
 
0,1 g
Szénhidrát
 
9,0 g
amelyből
 
4,1 g
Rost
 
4,5 g
Fehérje
 
4,9 g
 
0,01 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!