Elkészítés
A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül zsiradékhoz vagy forrásban lévő vízhez adjuk, ízlés szerint ízesítjük és kevergetés mellett pároljuk, illetve főzzük, addig míg a zöldség puha lesz.
Hőkezelés után fogyasztható!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
zöldségek változó arányban: zöldhüvelyű zöldbab, bébirépa, piros színű kaliforniai paprika, darabolt bébikukorica, sárga
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!