Nyári zöldségkeverék

Nyári zöldségkeverékünk leves, valamint krémleves alapnak is tökéletesen megfelel.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz. 

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

Hozzávalók

zöldségek változó arányban: zöldbab, sárgarépa, kukorica, karfiol

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
218 kJ
Energia (kcal)
 
52 kcal
Zsír
 
0,5 g
amelyből
 
<0,1 g
Szénhidrát
 
8,6 g
amelyből
 
1,9 g
Rost
 
2 g
Fehérje
 
2,2 g
 
0,03 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!