Elkészítés
A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz.
Hőkezelés után fogyasztható!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
zöldségek változó arányban: zöldborsó, sárgarépa, kukorica, zöldbab, kaliforniai paprika
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!