Brokkoli rózsa

A brokkoli rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, a "zöld csoda" emellett nagyon könnyen emészhető. A roppanós Iglo Brokkoli rózsa teljesen konyhakész, vitamintartalma megőrzése érdekében pedig a növényeket szedés után azonnal lefagyasztjuk.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű brokkolit felengedtetés nélkül tegye egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és alkalmanként megkeverve addig főzze, amíg puha nem lesz.

 

Hőkezelés után fogyasztható!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

Hozzávalók

brokkoli

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
119 kJ
Energia (kcal)
 
29 kcal
Zsír
 
0,8 g
amelyből
 
0,2 g
Szénhidrát
 
1,1 g
amelyből
 
0,9 g
Rost
 
2,3 g
Fehérje
 
3,1 g
 
0,03 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!