A gyerekek szeretik az Iglo halrudacskákat, a ropogós bundát és a szaftos tőkehalfilét. A szülők kedvence is, mert Omega-3 zsírsavakban gazdag.
Elkészítés
Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt a sütőtepsivel együtt 220°C-ra. A még fagyott halrudacskákat helyezze óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe. Felső és alsó sütés esetén: a felső rácson kb. 15-19 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg. Légkeveréses sütő: a középső rácson kb. 13-15 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg.
A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)
49%, tésztabunda 38% [ivóvíz, zsemlemorzsa (búzaliszt,
ivóvíz, élesztő, étkezési só), búzaliszt, burgonyakeményítő, kukoricadara, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), étkezési só, pálmazsír*, mustár, sovány tejpor, fokhagymapor], repceolaj.
*A termék tanúsított fenntartható termesztésből származó pálmazsírt tartalmaz.
Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.