Halfalatkák

Az Iglo Halfalatkák horgony, hal és csillag alakjukkal rögtön a gyerek(ek) kedvencévé válhatnak.

Elkészítés

oven

Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezze a gyorsfagyasztott halfalatkákat a tepsire és süsse őket 15-17 percen keresztül ropogósra és aranybarnára. (Légkeveréses sütőben: 13-15 percig). 8 perc után fordítsa meg a halfalatkákat.

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Hozzávalók

Hal (48%), panír (búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, fűszerek), repceolaj, ivóvíz, búzaliszt, úzakeményítő, étkezési só, rizsörlemény, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), fűszerek, cukor.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

 

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
1106 kJ
Energia (kcal)
 
265 kcal
Zsír
 
15,0 g
amelyből
 
1,1 g
Szénhidrát
 
20,0 g
amelyből
 
1,5 g
Rost
 
1,3 g
Fehérje
 
12,0 g
 
1,2 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.