A Gratin olasz módra ízletes, szaftos gyakorlatilag szálkamentes halfilé, paradicsom, paprika, és bazsalikom mártással, sajttal beborítva.
Elkészítés
A sütőt a sütőtepsivel együtt melegítse elő (légkeveréses: 200°C; felső és alsó sütés: 220°C). Távolítsa el az átlátszó fóliát és a mélyhűtött halat az alutálcában helyezze egy sütőtepsire. A középső rácson kb. 30-35 percig süsse.
A hal legyen jól átsülve!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58 %, paradicsom (14 %), repceolaj, hagyma, paprika, mozzarella sajt (2,9%), edámi sajt, joghurt, túró készítmény (zsírszegény túró és fölözött tejbol készült lágy joghurt), búzaliszt, rizskeményítő, ivóvíz, zöldfűszerek, étkezési só, fokhagyma, fűszerek, burgonyakeményítő, cukor.
Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.